domingo, 2 de noviembre de 2008

Dos que fan una casa...


2 comentarios:

Joan Sintes dijo...

M'agrada veure aquestes cares de satisfets, desitjo final feliç i una bona torrada.
Vull dir la meva, com sempre.
A Mallorca als inicis dels anys 60 quan se començar l'industria turística i de la construcció als llocs on se construí de nou i se desplaçar les antigues possessions, aquest s'anomenaven amb noms nous gens arrelats al lloc i la cultura del nostre país.
Amb els anys se rectificar i recuperar la nomenclatura de les finques originals que els avantpassats anomenaren. Mantenir el nom tradicional far de lligam amb l'història i desenvolupament i creixement del nostre país.
Per això, la zona on habitau, on hi ha l'escola de ioga, canviar la nomenclatura tradicional per una gens arrelada al lloc, pens i hem far recordar a aquells alemanys que amb els seus dòlars invadiren Mallorca i ens tancaren els camins de tota la vida, tancaren les finques, prohibiren el seu pas; tot això i més i encara patim la seva arribada.
Desitg que la vostra arribada a aquestes terres sigui respectuós amb el lloc, amb la gent, amb el nom del lloc. Per això vos demanaria que respectant el nou nom que l'hi heu donat a la finca (Can Santosha), també la poguem conèixer amb el nom tradicional, com conec a Aika Marta.
Una abraçada de qui vos estima, Joan
(ja estic a ple, havia de fer-ho)

Anónimo dijo...

me parece increible...pero verdadero! FELICIDADES por vuestro coraje ,les deseo todo lo mejor, un gran abrazo nadege